Flyttstädning Holma

___________________________________

Boka flyttstädning online

Enkelt & Smidigt

Flyttstädning Holma tillhör E-städ

Vi inriktar oss på att erbjuda allt från flyttstädning, byggstädning, fönsterputs, dödsbostäd, visningsstädning till kontorsstädning med syftet att underlätta och förenkla för privatpersoner och företag i Holma och runt om Holma. Vi på E-städ har alltid våra kunders intressen som högsta prioritet.

Mejlar till info@estadnorden.se för flyttstädning i Holma.

Städgaranti

Hos oss på flyttstädning Holma erhåller du alltid en femdagars Nöjd kundgaranti

Fasta Priser

Inga dolda avgifter och du betalar bara halva arbetskostnaden direkt vid fakturering.

Fönsterputs

I priset ingår fönsterputsning samt utrustning som krävs för att utföra uppdraget.

boka online hos E-stad

När skall jag boka?

Om du flyttar vid ett månadsskifte rekommenderar vi dig att boka flyttstädning en månad i förväg annars räcker gott och väl tre dagar i förväg. Ju tidigare du bokar desto större utbud av tider finns det. Du kan naturligtvis alltid ringa till oss på 010-207 00 03 för mer information.

fraga flyttstadning Malmö

Vad skall jag tänka på efter?

Vi måste ha tillgång till nycklar och eventuella koder. Om det är någonting som inte fungerar skall vi informeras. Som kund behöver du naturligtvis inte närvara under städningen. Däremot vi ser gärna att du är på plats avtalad tid för att öppna åt oss

avboka fran flyttstadning Malmö

Kan jag avboka städningen?

Ja, du kan avboka städningen. Avbokning av flyttstädning kan göras senast 24 timmar före den bokade tiden. Tidsavbokning efter denna tid medförs full debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas per telefon, via e-post eller sms..

Rune K

“Enkel och snabb bokning via nätet med ett utmärkt städresultat. Kan inte bli bättre. Trevligt bemötande och kan rekommendera E-städ för flyttstäd”

Elin E

“Bra pris. Snabb bekräftelse, god info inför städningen, kontaktperson, tid, datum m.m Väldigt väl genomförd och noggrann flyttstäd i Malmö”

Frida L 

Lätt och smidigt att boka, bra pris, punktliga och kanonfräscht resultat! Både jag och min hyresvärd var väldigt nöjda! kan rekommendera E-städ för flyttstäd

Linda W

“Bra bemötande i hela processen; från bokning till genomförd städning och kan rekommendera flyttstädning i Malmö Av E-städ”

Carolin A

“Trots kort fram förhålande så klarade av att lösa uppdraget samt skicka fakturan och kan rekommendera E-städ för flyttstäd”

Nils L

“Jag beställde flyttstädning till en lägenhet. Från första början fick jag bra bemötande, b…! kan rekommendera E-städ för flyttstäd”

Flyttstädning i Holma

flyttstädning Holma

För att göra städningen enkel för dig, visar vi här ett antal städtips från E-städ

Spis och ugn

Rengör spisens plattor och ovansida. Gör rent plåtar och galler. Städa också bakom spisen så att väggen, golvet och spisens sidor blir rena. Rengör spisfläkt, kåpa, filter, ugn och värmeskåp

Kyl och frys

Kyl och frys frostas av och rengörs – men använd inte skarpa föremål som kan orsaka skador. Lådorna ska rengöras och torkas rent. Stäng inte dörrarna efteråt utan låt luften komma till.

Skåp, väggar och golv

Tvätta diskbänk, vask och skärbräda. Torka av och tvätta skåp invändigt och utvändigt. Rengör kakeln och tar bort eventuell kakeldekor. Glöm inte kryddhyllan.

Vardagsrummet

Fönstren putsas på insidan, utsidan och mellan glasen. Gör också rent snickerier, persienner och även bakom elementen. Väggar och tak rengöres från damm.

Toalett

WC-stol rengörs, kalkas av vid behov. Under och bakom. Glöm inte kröken, vattenledningar och andra rör.

Tvättställ

Tvätta rent med milda rengöringsmedel. Göm inte undersidan av tvättstället, vattenlåset och röret.

Badkar

Rengör badkaret med milda rengöringsmedel. Ta av fronten och gör rent bakom. Rensa golvbrunnen.

Sovrummet

Golven torkas av. Eventuella klisterrester från heltäckningsmattor tas bort. Innerdörrar torkas av. 

E-städ i Holma utför flera städuppdrag och erbjuder andra städtjänster

Visningsstädning

Vi erbjuda enkel online bokning av visningsstädning, detta innebär att du bestämmer antal timmar för städningen och hur du vill att dessa ska användas. Vi ser till så ditt hus blir rent och fräscht i Malmö inför försälning

Byggstädning

Vi kommer gärna ut och tittar och lämnar en kostnadsfri offert till er. Kontakta oss för städ av er byggarbetsplats. Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen. Vi hjälper er och tar över hela processen

Kontorstädning

Låt oss ta hand om er kontorsstädning. Planen är att bygga en lång relation och lära sig om kundens krav och önskemål när det gäller kontorsstäd. Vår städning av kontor till mindre som medelstora och stora företag

Trappstädning

Vi utför trappstädning i åt bostadsrättsföreningar, bostadsföretag och fastighetsägare. En välstädad trappuppgång borgar för en hög säkerhet och liten risk för halkolyckor samt andra skador.

E-städ i Norden AB

Kundservice Holma

E-städ i Norden AB, menar att tillgodose privatpersoner som företag, med högkvalitets flyttstädning samt, att på bästa sätt tillfredsställa kundens behov i form av tillit, hög prestationsförmåga inom städbranschen och som ett service företag.

Boka din flyttstädning direkt via vårt bokningssystem och få samtidigt ett pris på din flyttstädning i Holma. Du kan även skicka en offertförfrågan direkt på nätet

”Förutom flyttstädning i Holma erbjuder vi hemstädning, fönsterputsning, trappstädning, kontorsstädning och byggstädning.”

kvalitets policy i Holma

Kvalitetspolicy

Vår kvalitetspolicy är att ge våra kunder tjänster med hög kvalitet och personlig service. Vi levererar tjänster i tid och arbetar hårt för att tillgodose kundernas behov.

miljo policy i Holma

Miljöpolicy

Vår miljöpolicy är att minimera resursförbrukning, utsläpp av föroreningar i luft och vatten och utför all slags städ och fastighetsservice med god kunskap.

sakehets policy - Holma

Säkerhetspolicy

Vi innehar F-skatt sedel och företagsförsäkringar hos Länsförsäkringar innehållande bl.a. olycksfallsförsäkring samt ansvarsförsäkring till ett belopp på 10 miljoner kronor.

Kundservice

Öppettider
Mån- Fre
08:00 till 17:00
Växel
010-207 00 03
info@estadnorden.se

Share Button

[yasr_visitor_votes size=”large”]